Hopp til innhold

Matskapet

Mat fra jord til munn

  • Hjem
  • Kontakt meg
  • Hva kan jeg gjøre med…?
    • Grønnsaker
      • Agurk
      • Blomkål
      • Fennikel
      • Chili
      • Gulrot
      • Jalapeno
      • Jordskokk
      • Potet
      • Løk
      • Tomat
    • Kjøtt og fisk
      • Brosme
    • Sopp
      • Piggsopp
      • Sjampinjong
      • Skjellpiggsopp
    • Trær og busker
      • Gran
    • Urter og ville vekster
      • Brennesle
      • Geitrams
      • Løvetann
      • Mjødurt
      • Ramsløk
      • Skvallerkål
  • Oppskrifter
    • Desserter
    • Garnityr og tilbehør
    • Krydderblandinger
    • Laker
    • Marinader
    • Poteter
    • Saft
    • Salater
    • Sauser
    • Sirup
    • Urteoljer
  • Menyer og retter
    • Fiskeretter
    • Gjærbakst
    • Kjapt og enkelt
    • På grillen
    • Småretter
    • Supper
  • Mål og vekt

Brosme

Brosme er en veldig god fisk som er hvit i kjøttet og er ypperlig til ovnsbaking og på grillplate.

Oppskrifter med brosme

Brosme med rød pesto og surret med serranoskinke

Gloves In A Bottle, en spesialutviklet lotion for daglig bruk på hele kroppen. Forebygger tørr hud og andre hudproblemer. Ypperlig ved vått arbeid og matlaging.
© 2025 Matskapet • Bygget med GeneratePress