Bakt potet med skinkefyll

Ingredienser

2 bakepoteter (like store)

2 dl creme fraiche

1 ½ msk karri (ta mer hvis du ønsker sterkere smak)

ca 50g røkt skinke eller kalkun

½ dl fryste grønne erter

1 krm cayennepepper

1 krm paprika pulver

salt, svart – og hvit pepper

½ liten rødløk

1 liten boks mais
isbergsalat
agurk
paprika

Fremgangsmåte

1. Sett stekovnen på 225º og stikk små hull rundt hele bakepoteten, og bak de i ca en time til de er myke inni. Ikke pakk dem inn i folie.

2. I mens de er i ovnen så kan man koke ertene etter anvisning og la de kjøles ned.

3. Hakk opp skinken og rødløken i strimler og bland i creme fraichen.

4. Smaksett deretter med karri, cayennepepper, paprikapulver, salt og pepper.

5. Bland i ertene og sett i kjøleskap inntil servering.

6. Serveres sammen med mais, isbergssalat, agurk og paprika.

Legg igjen en kommentar