Ingredienser
2 bakepoteter (like store)
2 dl creme fraiche
1 ½ msk karri (ta mer hvis du ønsker sterkere smak)
ca 50g røkt skinke eller kalkun
½ dl fryste grønne erter
1 krm cayennepepper
1 krm paprika pulver
salt, svart – og hvit pepper
½ liten rødløk
1 liten boks mais
isbergsalat
agurk
paprika
Fremgangsmåte
1. Sett stekovnen på 225º og stikk små hull rundt hele bakepoteten, og bak de i ca en time til de er myke inni. Ikke pakk dem inn i folie.
2. I mens de er i ovnen så kan man koke ertene etter anvisning og la de kjøles ned.
3. Hakk opp skinken og rødløken i strimler og bland i creme fraichen.
4. Smaksett deretter med karri, cayennepepper, paprikapulver, salt og pepper.
5. Bland i ertene og sett i kjøleskap inntil servering.
6. Serveres sammen med mais, isbergssalat, agurk og paprika.