Hopp til innhold

Matskapet

Mat fra jord til munn

  • Hjem
  • Kontakt meg
  • Hva kan jeg gjøre med…?
    • Grønnsaker
      • Agurk
      • Blomkål
      • Fennikel
      • Chili
      • Gulrot
      • Jalapeno
      • Jordskokk
      • Potet
      • Løk
      • Tomat
    • Kjøtt og fisk
      • Brosme
    • Sopp
      • Piggsopp
      • Sjampinjong
      • Skjellpiggsopp
    • Trær og busker
      • Gran
    • Urter og ville vekster
      • Brennesle
      • Geitrams
      • Løvetann
      • Mjødurt
      • Ramsløk
      • Skvallerkål
  • Oppskrifter
    • Desserter
    • Garnityr og tilbehør
    • Krydderblandinger
    • Laker
    • Marinader
    • Poteter
    • Saft
    • Salater
    • Sauser
    • Sirup
    • Urteoljer
  • Menyer og retter
    • Fiskeretter
    • Gjærbakst
    • Kjapt og enkelt
    • På grillen
    • Småretter
    • Supper
  • Mål og vekt

Laker

Lake til ribbe og svinenakke En enkel lake som passer godt til svinekjøtt før stekeovn, sousvide eller grill.

Krydderlake Vikingsplass Denne passer veldig godt til svinenakke før sousvide og tilslutt en runde på grillen penslet med grillsaus.

Gloves In A Bottle, en spesialutviklet lotion for daglig bruk på hele kroppen. Forebygger tørr hud og andre hudproblemer. Ypperlig ved vått arbeid og matlaging.
© 2025 Matskapet • Bygget med GeneratePress